Munkáim

Ha nem tudod elképzelni, lesd meg. Itt vannak a válogatott kedvenc munkáim. Nem minden a szépsége miatt kedvenc. néhány munkát azért szerettem, mert valami újat tanultam, vagy új felismerés ért közben. Csemegézz kedvedre!

01

Arculat és logó

Egy vállalkozás vizuális lábnyoma az arculata, ami egy vállalkozásnak, projektnek elengedhetetlen tartozéka. A tudatos megjelenés nem csak egy szép öltöny, vagy ízléses egyenruha. Vállalkozásod megjelenését az arculata határozza meg logó, névjegy, levélpapír, vagy akár email aláírás formájában.

02

Grafikák

Ma már minden nyomtatott és digitális vizualitás az esztétikus megjelenésen túl a gyors információ közvetítést és befogadást is szolgálja. Ennek tükrében készítem el megálmodott anyagaidat, mely legyen online, vagy offline, egy pólóra készülő felirat, esküvői meghívó, infógrafika, közösségi média poszt, esetleg egy rendezvény szóróanyaga.

03

Webdesign és weboldalkészítés

Abban a korban, ahol már minden elvégezhető online, a virtuális jelenlét már szinte alapkövetelmény. Igényeidre szabva készítem el reszponzív weboldalad, webshopod, vagy online oktatói felületedet vállalkozásod, blogod, projekted, portfoliód számára.

Alkossunk Neked valami újat!
Írd meg az elképzelésed!

Tokai Réka