Heurékás, az élmény amit itt találsz

Mi lenne, ha…

Nem kellene egyedül csinálnod?

Képzeld el, amint a sötét viharos vállalkozói élet tengerén hánykolódsz és már kezded feladni, de egyszer csak megpillantasz egy világítótornyot. Kapsz egy kis útmutatást. Már tudod, hogy közel a szárazföld és kitartasz. Megcélzod a partot és végül eléred. Én is jártam ezen a tengeren, ám még nagyon sokan sodródnak rajta. Eltökéltem, hogy segítek nekik. Segítek Neked.

Szia!

Réka és a Heurékás

Én volnék Réka és a Heurékás az én alkotásom.
Tudomány-kommunikátorként végeztem az ELTE-n, ahol először tudatosodott bennem, hogy milyen hasznos dolog a vizuális kommunikáció. Az egyetem alatt sikerült letisztáznom egy gondolatomat, miszerint eltökélt szándékom segíteni a tanulóknak. Aztán felismertem, hogy úgy is segíthetem őket, hogy az oktatókat támogatom. Megmutatom nekik, mennyivel emészthetőbb egy tananyag, ha az szórakoztató, vagy könnyen fogyasztható nyelven kapják a tanulók kézhez.

Á! Itt jön képbe a vizuális kommunikáció. Hogy hogyan? Tudtad, hogy az információk 90%-a látás által jut el hozzánk? Kapizsgálod már? A gyors információ áramlást a vizualitás támogatja a legjobban. Ezért nem csak a jóképű színes-szagos tananyagokat fogadjuk be könnyebben, hanem egy márkát is jobban megjegyzünk, ha az mutatós.

Ezt hosszú évek alatt tanultam és tapasztaltam. Eleinte azt hittem egyedül vagyok ezzel, de aztán egyre többeket ismertem meg ugyanezzel a fogyasztási igénnyel. Igen, az igény megvolt, és még van is, de a lehetőséges korlátozottak. Szerencsére egyre több és jobb választás áll rendelkezésre, de még mindig van hova tovább.

Így esett, hogy Réka létrehozta a Heurékást, aminek eltökélt szándéka, hogy élményt adjon és mi szemnek jólesőt, agynak érhető, vagyis közérthető, elég ízléses látott információkat. Jól hangzik?

Vezetlek kreatív utadon

Ahány vállalkozás, annyi szokás, annyi igény, annyiféle állomás.Mikor egy új területre tévedsz, rengeteg új ismeretet kell megszerezz, hogy működőképessé varázsold az ötleted, a terved, vagy elérd a célod. Mi van akkor, ha Te nem is akarsz ezekkel az új ismeretekkel mélyebben megismerkedni, de szükségesek? Hol kezdjél hozzá egyáltalán? Azt mondják, mindegy, csak kezd el.

A Heurékás azért jött létre, hogy Téged segítsen, támogasson. Ha kell, elkészítem, amire szükséged van. Ha úgy szeretnéd, mentorációval támogatlak, hogy Magad készíthesd el. Az is előfordulhat, hogy egy elakadásodon kell túllendíteni, ami tanácsadással könnyedén elősegíthető.

Bármelyikre is van szükséged, tudom, hogy óriási segítség, főként, ha egyedül vágtál bele életed kalandjába és nincsen, kihez fordulnod. Az ijesztő úton kicsi fényként segítelek, hogy célba érj és az utat még élvezd is. A Te sikered és elégedettséged az enyém is. Nem is adom alább. Jó kis kaland lesz, meglátod! Belevágunk?

Rád szabott

Az utad Rólad szól, ezért mindent is Rád szabva adok. Legyen szó a közös nyelvről, vagy egy új megoldásról.

Tanácsolok

A döntés a Tiéd. Minden más csak eszköz a kezedben. Egy iránytű, ami mutatja a kijelölt utat. Ám, ha úgy döntesz, bármikor letérhetsz róla.

Elfogulatlan szakmai vélemény

Nem tukmálok Rád semmit, de elmondom, hogy mi miért és hogyan, de azt is, ami nem és miért nem működik.