Rólam

Tokai Réka vagyok, a Heurékás! webdesign és grafikai szolgáltatások oldalt mögött én ténykedek.

Tudománykommunikáció szakon végeztem, ahol a tudomány közérthetővé formálást tanultam. Itt találkoztam először a vizuális kommunikációval, ami megkönnyíti és felgyorsítja a megértésünket, felismerésünket. Eleinte ez kimerült kisebb videók készítésében, de később néhány grafikai anyag is bővítette a repertoárt.

Blogolás közben szereztem először tapasztalatot a WordPress világában, ami elég összetett dolog, de sosem unalmas és azt hiszem itt dőlt el, hogy ez az az irány, amit élvezek és az eddigi tudásomat kamatoztathatom. 

Egy designer munkája nem merül ki a szép megalkotásában. Elengedhetetlen a funkcionalitás, használhatóság, ezért minden munkámat ezeket szem előtt tartva készítem el. 

Fontos az első benyomás. Minden első találkozás meghatározó, ezért nem mindegy milyen képeket, betűket, formákat, színeket használunk. Ezek finom harmóniája kulcsfontosságú a vizualitás minden területén.

Egy kép többet mond ezer szónál, ezért nem mindegy, hogy mit látunk, értünk. Megkülönböztethetőség, egyszerűség és tiszta kommunikáció egyensúlyának kialakítása minden anyagnál elengedhetetlen.

Mindent a szemnek

Már egészen gyermekkoromtól nagy hatással volt rám a vizualitás. A későbbiek során felfedeztem, hogy a vizualitás hiánya nehézségeket okoz számomra, amely az egyetemi éveim alatt egyenesen megkeserítette a vizsgákra készülést. További tanulmányaim során pedig megismerkedtem a vizuális kommunikáció fontosságával, szabályaival és lehetőségeivel.
Abban a korban, ahol az információ minél gyorsabb fogyasztása a cél, a vizualitás elengedhetetlen. Az iskolában megkönnyíti egy folyamat megértését, a munka során egyértelműbbé teheti a feladatot. Számtalan hasznosítható felülete, módja van a képekkel kommunikálásnak.

Miután ezt felismertem, célomként tűztem ki, hogy segítsek megláttatni a terméket, szolgáltatást és informálni a leendő vagy már meglévő ügyfeleket egy régóta használt, de nem elég jól kihasznált eszköz segítségével.

Amiben segíthetek

Szükséged lenne…

Arculatra

Weboldalra

Grafikára

Webshopra

Weboldal tervre

Segítségre

Itt vagyok, hogy segítsek!

Az irodám

Deák Ferenc utca 43/A
2091 Etyek

Amikor elérsz

Hétfő – Péntek: 8.30 – 15.30
Szombat – Vasárnap: zárva

Ezen a számon hívhatsz