Szolgáltatásaim

Grafika

webdesign

l

Arculat

Webshop

Hogyan segíthetek

Fontosnak tartom, hogy egy megjelenés a szépségén túlmutatóan informatív és funkcionális is legyen. Ezért a munkámmal nem csak egy szép grafikát, vagy weboldalt kapsz, hanem egy használható, minden eszköz felületén jól működő, informatív felületet, akár online, akár offline anyagról legyen szó. 

Grafika

Ma már minden nyomtatott és digitális vizuális megjelenés az esztétikus megjelenésen túl a gyors információ közvetítést és befogadást is szolgálja. Ennek tükrében készítem el megálmodott anyagaidat, mely legyen online, vagy offline, egy pólóra készülő felirat, esküvői meghívó, infógrafika, esetleg egy rendezvény szóróanyaga.

Webdesign

Abban a korban, ahol már minden elvégezhető online, a virtuális jelenlét már szinte alapkövetelmény. Igényeidre szabva készítem el reszponzív weboldalad vállalkozásod, blogod, projekted, portfoliód számára.

l

Arculat

Egy vállalkozás vizuális lábnyoma az arculata, ami egy vállalkozásnak, projektnek elengedhetetlen tartozéka.  A tudatos megjelenés nem csak egy szép öltöny, vagy ízléses egyenruha. Vállalkozásod megjelenését az arculata határozza meg logó, névjegy, levélpapír, vagy akár email aláírás formájában. Arculattervezés során figyelembe veszem projekted sajátosságait és hozzáigazítva alakítom ki az egyedi arculatot. 

 

Webshop

Az utóbbi időszakban nagy könnyebbséget jelentett az online vásárlás. Termékeidnek nem találtál még megfelelő felületet, akkor segítek kialakítani egy egyedi megjelenésű, felhasználóbarát webáruházat.

Számomra fontos…

a megbízhatóság

Ezért csak olyan munkát adok ki a kezemből, amivel elégedett leszel.

}

a precizitás

Munkáim során lelkiismeretesen és a lehető legprecízebben prezentálom munkámat, hogy ne csak szép, de élvezhető és hiteles megjelenést kapj.

a jó kommunikáció

A jó együttműködéshez elengedhetetlennek tartom a kölcsönösen folytonos, egyenes párbeszédet. 

az elégedett ügyfél

Nincs nagyobb elismerés, mint egy elégedett ügyfél. Amikor velem dolgozol, nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy ne csak elkészítsem, amit kérsz, hanem elégedett legyél is vele.

a jó hangulat

Mindennapi életemben nagy szerepet tölt be a jókedv, a humor. Magas szintre fejlesztettem, amit szívesen gyakorlok is, de sose megy más rovására. 

Elérhetőségek

Tokai Réka

5 + 9 =